Is uw bedrijf trots op Kampen of gewoon heel blij met Kampen?

De Stadsbrouwerij Kampen biedt de gelegenheid deze vreugde en trots te delen met relaties en medewerkers. U kunt uw relaties of medewerkers op een unieke wijze een stuk cultuur meegeven van Kampen. Het stuk cultuur zit verpakt in authentieke bieren én een bierproeverij voor 4 personen.

Tijdens deze proeverij wordt de ontvanger hartelijk verwelkomt in het huis van Hendrick Aeltsz. De plek waar in 1440 door Hendrick al bier werd gebrouwen is omgetoverd tot het Bier Museum Kampen.
Voor slechts €49,50,- geeft u uw relatie of medewerker deze unieke ervaring in hartje Kampen.

Met een beetje geluk komt Hendrick de geschenken zelf presenteren & uitdelen op uw locatie. We bespreken met veel plezier de mogelijkheden.

Wat houdt dit precies in?

U heeft de mogelijkheid om een een standaard of luxe bierpakket te geven.
Het standaard-pakket bevat twee keer Kamper vreugd (0,33) en twee keer Kamper Trots (0,33).
Het luxe-pakket bevat 1 fles Hanzetripel 0,75), 1 Kamper Trots (0,33), 1 Kamper Vreugd (0,33), verse walnoten 1 bijzondere flesopener en 2 stripboekjes). Smaakvol verpakt in een mand met strik.

Tijdens de proeverij ontvangen de gasten in onze sfeervolle brouwerij. In de Galerij vertellen de gasten de geschiedenis van Kampen én van ons Huys. Bij entree van ons Middeleeuws Proeflokaal ontvangt wordt er een eerste proefglas Kamper Trots genuttigd. Daarna wordt er plaats genomen aan onze rustieke tafels.
De gasten worden meegenomen in de geschiedenis en leert over ons bier. Daarna krijgen de ontvangers een proefglas Kamper Vreugd aangeboden. Op onze tafels worden er, naar goed middeleeuws gebruik: noten, vijgen én een vers gekookt hoenderei genuttigt.

* De proeverij is beschikbaar op donderdag óf vrijdagmiddag om half 2, half 3 of half 4.